Set Leatherman Wave Plus

832524/934850

Produs Nou

Set Leatherman Wave Plus compus din: multi-tool, o teaca textilă din nylon cu buzunare laterale si un pocket clip / o agatatoare de buzunar.

More details

649,00 lei TVA inclus

Informații

Multi-tool-ul Leatherman Wave+ Plus este modelul nostru cel mai popular, datorita accesibilitatii lamelor sale care pot fi actionate cu o singura mana. Perfect in orice activitate, aventura sau simpla activitate de zi cu zi, Wave este un best-seller international.

Set-ul Leatherman Wave Plus este format din: multi-tool, o teaca din nylon cu buzunare laterale si un pocket clip, formand un pachet complet.

Multi-tool-ul Leatherman Wave Plus are 21 de functii:

1             Cleste cu varf lung

2             Cleste obisnuit

3             Cutter interschimbabil cabluri dure

4             Cutter interschimbabil cabluri

5             Ambutisor electric

6             Dezizolator

7             Cutit 420HC

8             Cutit zimtat 420HC

9             Fierastrau

10           Foarfeca actionata cu arc

11           Rigla (8 in/19 cm)

12           Deschizator conserve

13           Deschizator sticle

14           Pila pentru fier/metal

15           Pila diamantata

16           Cheie pentru bit mare

17           Cheie pentru bit mic

18           Surubelnita medie

Multi-tool vine la set cu o teaca Leatherman potrivita modelului Wave Plus. Teaca din material textil (nylon) Leatherman este o solutie eleganta si rezistenta pentru portul multi-tool-ului preferat. 

Dotata cu buzunare laterale, teaca din nylon poate pastra toate accesoriile alaturi de multi-tool: Bit-Kit, prelungitor, chiar si o lanterna de mici dimenisuni. Teaca este prevazuta cu o capsa pentru deschidere/inchidere si o bretea pentru atasarea la curea.

Set-ul Leatherman Wave Plus este completat de un pocket clip. Leatherman Pocket Cip este o agatoare din otel ce se poate atasa la o multitudine de modele Leatherman. Aceasta permite un port facil al multi-tool-ului in viata de zi cu zi, fie la curea, in buzunar sau agatat la un rucksack bine echipat.